Levitra – за секс без притеснения

Ако ви се случва да не можете да осъществите пълноценен сексуален акт, най – вероятно имате проблеми с ерекцията, но това не бива да ви тревожи, тъй като можете лесно да се справите с еректилната дисфункция.

Секс стимулантите, които могат да ви помогнат са доста, но ние ви предлагаме да опитате един от най – ефективните медицински продукти-Левитра.

Защо точно Levitra?

Предполагаме сте наясно, че по време на възбуда в тялото ви се произвеждат хормоните Cyclic GMP  и PDE – 5. Първият увеличава притока на кръв в кръвоносните съдове в пениса и така получавате ерекция, а вторият хормон намалява кръвта и съответно спомага за намаляването на ерекцията.

Как действа Левитра?

Този секс стимулант забавя действието на втория хормон и по този начин задържа ерекцията и съответно удължава продължителността на сексуалния акт.

Важно е да  знаете, че този продукт е предназначен за мъже в активна сексуална възраст, които имат проблеми със сексуалната мощ ( медикаментът не се препоръчва за употреба, ако нямате такива проблеми ).

Действието на стимуланта започва до 60 минути след приема на таблетката и вие можете да се насладите на продължителен секс с партньорката си. Както при останалите секс стимуланти и Levitra действа след предварителна сексуална игра.

Продуктът е клинично тестван и се препоръчва за лечение на еректилна дисфункция на мъже в сексуална зрялост. При проведени преди няколко години изследвания Левитра е показал много добри резултати и при пациенти болни от диабет, както и при мъже, на които други секс стимуланти не са имали ефект.

С един прием на Levitra вие ще забравите всичките си проблеми и ще се насладите на секса, без да се притеснявате от нищо. Не е нужно да страдате, ако имате проблем със сексуалната мощ и да се чувствате зле, че не можете да се справите в леглото.

Опитайте с Левитра и доставете удоволствие и на себе си и на партньорката си.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Nikola

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *