Какво са букмейкърските бонуси?

В сайта на която и да е букмейкърска къща да влезете ще забележите, че се предлагат различни бонуси, от които можете да се възползвате.

Отвсякъде „хвърчат” примамливи предложения за допълнителни пари, а това може да е доста объркващо, особено ако сте начинаещи в онлайн залаганията.

Какво представляват тези бонуси, които букитата предоставят?

Ако влезете на страниците на Efribet.com и разгледате големите букмейкърски къщи като Efbet, Bet 365, Betfair ще ви направи впечатление, че всички букита предлагат допълнителни пари, които могат да бъдат получени в определени случаи. Понякога тези бонуси се изплащат заедно с печалбата от залога, а понякога се изплащат като чиста печалба.

Бонусите, които предоставят букитата обикновено са между 50 и 100%, и в много редки случаи 200%, а видовете бонуси, които са най – популярни са: депозитни, безплатни залози, при специални случаи, бездепозитни бонуси.

Депозитни

Този вид бонус е най – популярен и почти няма букмейкърска къща, която да не го предлага. Безплатните допълнителни пари се дават при регистрация при букмейкъра за насърчаване на новите играчи. Обикновено бонуса, който дават букита като Ефбет, Спортингбет или Бет365 е в размер до 100%. За да получите допълнителните пари просто трябва да превъртите подарената сума няколко пъти, след което можете да я изтеглите.

Безплатни залози

Този бонус се дава на лоялни, стари играчи, които отдавна залагат при един букмейкър. Безплатният залог ви дава правото да направите залог с подарената сума, като евентуалната печалба от него, без стойността на направения залог се прехвърля по сметката ви.

Бонуси при специални случаи

Тези бонуси също се дават на лоялни играчи. Допълнителни пари се отпускат при специални събития като рождени дни, много важни дербита и други важни събития.

Бездепозитни бонуси

Това са бонуси, които се дават само срещу регистрация при букмейкъра, без да се иска нищо в замяна. Този вид бонуси почти не се предлагат от букитата, тъй като вероятността новия играч да се регистрира, само за да получи бонуса е много голяма.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *