Nissan Primera – сред най – добрите в средния клас

Сигурност, надеждност, комфорт събрани заедно в една не много впечатляваща визия, това е Nissan Primera.

Ако не очаквате да припадат след вас по улиците, а държите повече на надеждността и комфорта, то този модел определено ще ви допадне.

От излизането си на пазара до днес, Nissan Primera има няколко модификации, като всяка следваща е по – добра от предходната, така че нашият съвет е, ако решите да закупите Primera да се поогледате за някой от по – новите варианти. Не че първата версия няма да ви върши работа, просто в следващите версии всички проблеми, които се срещаха при първата бяха отстранени.

Относно проблемите при Nissan Primera няма какво много да се каже. Като всеки автомобил и при него има такива, но не са много големи и като цяло моделът няма да ви създава големи ядове.

Най – често срещните проблеми, на които можете да се натъкнете са не добрата видимост, проблеми в спирачките на Nissan Primera ( особено при по – старите версии ). Електрическата система също има някой проблеми като дефекти при фаровете и мигачите, дефектен стартер, но това са проблеми, които лесно можете да отстраните като подмените авточастите, в който и да е автосервиз.

За сметка на тези не толкова големи проблеми, Nissan Primera може да се похвали с доста просторно вътрешно пространство, добро серийно оборудване, ( което включва дори камера за обратно виждане ), много добро качество на изработка и висока степен на надеждност.

Макар да не предизвика очаквания от производителите фурор на пазара, този модел си струва всяка стотинка.

Наистина външният му вид е малко сив и скучноват, но ако не държите толкова на него и преодолеете малко не добре напаснатите и скърцащи врати и не много добрата ергономия, Nissan Primera ще задоволи всичките ви очаквания за надежден, икономичен и комфортен автомобил.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *