Артишок за стройна фигура

Омръзнало ви е от диети, които ви обещават бързо сваляне на килограми, но които се оказват напълно неефективни или пък имат ужасен йо – йо ефект.

Питате се, има ли наистина ефективен начин да свалите един – два килограма ( а дай боже и повече ), без да следвате някаква строга диета?

Опитайте с хранителна добавка Artichoke Extract или с аминокиселини от Biovea!

Препоръчваме ви тази хранителна добавка, защото артишока е наистина много ефикасен не само за отслабване, но и има още много полезни за организма свойства.

Разбира се, ако обичате артишок, можете да си хапвате пресен, като си го приготвяте на пара или на скара и го комбинирате с риба или нетлъсто месо, но ако не ви е любимото ястие, хранителната добавка ще ви свърши идеална работа.

Защо артишокът е толкова полезен и препоръчван от специалистите?

Този зеленчук, макар и не толкова познат у нас съдържа изключително много полезни за организма ни хранителни вещества. Богат е фибри, витамини С, В1, В2, Р, В3, К, органични киселини ( хининова, кофеинова, гликолова ), инсулин, циарин и други.

Освен, че се грижи за перисталтиката и забързва метаболизма, изгаряйки излишните мазнини, артишокът подмага за пречистване на жлъчката, черния дроб, понижава кръвната захар, холестерола, предпазва клетките от вредното действие на свободните радикали.

Според последните проучвания, растението помага за овладяването на карцином на гърдата, като подтиска развитието на раковите клетки.

Това са само част от полезните свойства на артишока за организма, така че няма да сгрешите, ако го прибавите към менюто си.

Освен, че ще стопите излишните килограми, ще се погрижите и за други важни органи и ще се почувствате изключително добре.

Можете да си хапвате пресен артишок, или да го приемате под формата на хранителна добавка, като и при двата варианта ще постигнете резултатите, които искате.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *