Как да превозите безпроблемно озвучителна техника?

Налагало ли ви се е да пренасяте озвучителна техника или музикални инструменти? Ако не ви се е налагало, тогава не знаете колко трудно е това.

Транспортирането на музикални инструменти и озвучителна техника и на мен не ми е любимото занятие, но веднъж ми се наложи да потърся начин, за да превозя бързо и без поражения скъпата техника и инструменти.

Знам, че не са много тези от вас, на които се налага да правите подобни упражнения всекидневно, но ако ви се случи веднъж да сторите нещо подобно искам да знаете как да си улесните живота.

Ето какво направих аз, когато трябваше да открия товарен превоз за озвучителната техника и музикалните инструменти.

Първо влязох в интернет и потърсих фирми, които предлагат бусове под наем. Оказа се, че макар подобни фирми да не са много, все пак има достатъчно компании, предлагащи подобни услуги и можех да избирам.

След кратко разглеждане на услугите им се спрях на Virent, защото ми предлагаха не само бусовете под наем, които ми трябваха, но и бързо наемане на избрания от мен бус.

От фирмата бяха много отзивчиви и ми предложиха различни варианти, модели на бусове и дори ми предложиха да избера дали сама да шофирам или да ми осигурят шофьор на буса под наем.

От моя страна остана да избера колко голям да е бусът, да кажа за кога искам да го наема и да отида да си го взема.

С бусовете под наем от Virent транспортирането на озвучителната техника и музикалните инструменти стана бързо и лесно, а шофьорът, който ми пратиха от фирмата се справи много умело дори и в най-големите софийски задръствания.

Да се пренася такъв вид техника не е много обичайно, но все пак, ако ви се наложи да потърсите товарен превоз за подобна техника не се колебайте, а потърсете бусове под наем – ще си спестите куп нерви, пари и неприятности.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *