И свекървите имат нужда от бусове под наем

Нямам нищо против свекървите, дори ги харесвам, особено ако са далеч. Когато обаче живеят в съседната стая и са дошли „само за малко”, а вече една година седят у вас, защото цитирам ”Имам много мебели и вещи, които няма как да пренеса”, тогава не са ми много любими.

Започнат ли да си търсят оправдание, за да не си тръгнат от вас, тогава се налага да се вземат спешни марки, за да се запази любовта между снаха и свекърва.

Та, ако имате някакъв подобен проблем и се чудите как да „помогнете” на свекървата да се пренесе, ето какво можете да направите.

Стъпка 1– Влезте на страниците на Virent.bg и разгледайте бусовете под наем, които предлагат. Тази услуга ще ви е от голяма полза, повярвайте.

Стъпка 2 – Не показвайте, че искате да останете най – сетне сами с половинката. Усетят ли, че се мъчите да им отнемете синчето ще се заинатят и ще измислят хиляди причини да останат.

Стъпка 3– Внимавайте и със синчето на мама. Знаете ги мъжете, колкото и да са големи щом става дума за мама се заинатяват и няма оправия.

Стъпка 4 – Наемете бусове под наем.

Стъпка 5 – Това е много важна стъпка, ако искате всичко да мине по мед и масло. За да не обидите свекървата и да запазите нормални отношения, поговорете спокойно с нея за плановете и. Изчакайте да започне репертоара, че няма как да се пренесе при дъщеря си, защото има много вещи и едва тогава и предложете да използва бусове под наем. Обяснете и, че ако наеме товарен транспорт може лесно и бързо да се пренесе и да бъде от помощ и на дъщеря си, която заслужава същото внимание като вас.

Стъпка 6 – Не чакайте дълго, а още на другия ден вземете буса и пренесете мебелите и вещите на свекървата.

Стъпка 7– Помогнете и да се пренесе в новото си жилище и и обещайте да ходите на гости всяка седмица.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *