Хотел „Париш“ Свиленград – на границите на три различни култури

1

Привет в този хубав ден! Искам да ви споделя за едно райско място! Мястото е в югоизточна България. Място  не само  между две граници, а  и между два свята!

Става дума за вълшебното градче наречено Свиленград! Там всеки ценител на красивото, уютното и стилното може да се наслади на новопостроеният в така приказен и романтичен стил прованс – Хотел „Париш“!

Уникален и наистина един от най-добрите хотели в целият район на кокетното градче! Там може да се насладите на обновен градски стадион, на красив градски парк, създаден с много, ама много вкус!

Хубаво е, когато и към всичко това са ни предоставени удобствата с които разполага всяка една от стаите им независимо дали е двойна, лукс или Vip апартамент! Във всяка има мини-бар, телефон, плазмен телевизор, безжичен интернет и сейф!

Хотелът разполага и с уникален лоби бар, където може с удоволствие да си изпиете питието потънали в лукс и романтика! Всеки заслужава такава почивка! И най-хубавото е, че могат да препокрият дори и най- високите  очаквания на своите клиенти!

Тези хора наистина разбират от това, как да накарат човек да се чувства, като на седмото небе!

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Nikola

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *