Fiat Bravo – качествено изпълнение доста над класата

Fiat Bravo е наследник на Fiat Stilo, но за разлика от него не е толкова скучноват и проблемен.

Ако търсите автомобил, който при добри грижи от ваша страна да ви служи дълго и почти без проблеми, можете да се замислите за покупката на Fiat Bravo.

Наистина Bravo няма да ви впечатли с дизайн, но пък производителите му са се постарали да отстранят почти всички проблеми, които бяха често срещани при предшественика му.

Ако това, че няма да се обръщат след вас не ви пречи, Fiat Bravo ще ви зарадва с много добро и качествено обзавеждане на купето, комфорт при шофиране и доста голям багажник.

Без никакви притеснения можете да се доверите на сигурността и безопасността на този модел автомобили и да се радвате на едно спокойно и приятно пътуване.

Въпреки, че незнайно защо Fiat Bravo не беше много радушно приет на пазара и остана малко в страни, истината е, че почти няма забележки по него. Комфортът в купето, сглобките, вложените материали, оборудването за безопасност – всичко това е над средното за класата.

Както споменахме, недостатъците и проблемите на Bravo – то не са много, но ето за какво все пак трябва да внимавате, ако решите да закупите този модел автомобили.

Подобно на всички модели на Fiat и този има проблем с корозията и ръждата. Затова е добре преди покупка да огледате добре вратите за ръжда.

Ходовата част на Fiat Bravo също е доста проблемна, тъй като тя е „наследство” от предшественика му. Огледайте добре дали е наред сервоуправлението, вижте дали няма странни шумове, трополене и други дефекти, за да не се наложи да влизате в сервиз веднага след покупката.

Обърнете внимание и на лагерите на Fiat Bravo, не забравяйте проверите ( ако е инжекцион ) запалването, както и да смените ангренажните ремъци.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *