Европейското започна – забавлявайте се и печелете

С половинката се хванахме на бас кой от двамата ще познае повече резултати от срещите от Европейското първенство и кой ще спечели повече от онлайн залози.

Аз съм наясно, че от футбол той разбира повече от мен, но не съм съгласна, че само поради тази причина трябва да излезе победител в спора, затова разработих своя си стратегия.

Преди началото на всяка футболна среща от Евро 2016 влизам на сайта на efribet.com и се информирам за онлайн прогнозите, които правят техните специалисти.

След това влизам при поне две от букмейкърските къщи, при които залагам и разглеждам и техните прогнози. Обръщам внимание какви коефициенти дават букита като Bet 365, Sportingbet, Efbet и решавам на кой отбор да заложа.

Винаги залагам при няколко букмейкъра и залагам сингъл, защото знам, че това е по-добрия вариант за мен.

Когато имам възможност залагам на живо, защото е не само по-забавно, но и мога да се възползвам от опцията „затворен залог”, ако видя, че има вероятност да изгубя парите си.

Приятелят ми може и да разбира много от футбол, но аз съм по-хитра от него и залагам на сигурно, като се доверявам на футболните прогнози, които дават букмейкъри като Bet 365, Sportingbet, Efbet.

Европейското по футбол е едва в началото, но съм твърдо решена да натрия носа на половинката си относно онлайн залозите.

Ако и вие искате не само да се насладите докрай на любимия си спорт, но и да спечелите от онлайн залози, моят съвет е да следите прогнозите, коефициентите и бонусите, които дават всички водещи букмейкърски къщи.

Аз хвърлям поглед и на различните игри и награди, които букитата дават, защото смятам да опитам късмета си и да спечеля една екскурзия за двама за финала на Евро 2016. Ако имам късмет и с това, поне 20 години ще напомням на половинката си, че жените сме хитри, интуитивни, играем на сигурно и точно затова винаги печелим.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *