Citroen Xsara Picasso – глътка свеж въздух сред своя клас автомобили

Има два вида шофьори – такива, които си падат по френските автомобили и други, които тотално ги отричат.

Ако сте от първия вид и търсите добър автомобил на сносна цена, тогава можете да помислите за покупката на стилния французин с испанско име Citroen Xsara Picasso.

Още с появата си на пазара Ситроен Пикасо привлече интереса на купувачите, които търсеха обемен, удобен и комфортен автомобил. Фактът, че въпреки страхотния си дизайн автомобилът държи и доста сносни цени на вторичния пазар си е само още един плюс, който наклонява везните в полза на французина.

Citroen Xsara Picasso впечатлява не само със стилния си и елегантен вид, но и с просторното си купе, добрата изработка и високото качество на материалите, които производителите са вложили в интериорния дизайн.

Ако решите да се спрете на този модел автомобили, ето за какво трябва да внимавате при покупката.

Както почти всички марки и модели, и при Picasso е възможно да има корозия и ръжда по долната част на вратите, но това не е проблем, с който да не можете да се справите много бързо. По – голям проблем може да се окаже трансмисията на Citroen Xsara Picasso, затова обърнете специално внимание за течове, некачествени гарнитури или скъсани семеринги, тъй като подмяната им може да ви излезе доста солена.

Тъй като автомобилът ще се движи по родните пътища е добре да обърнете внимание на ходовата част за износени тампони, накрайници или амортисьори.

Най – големи проблеми можете да очаквате в електрическата система на Citroen Xsara Picasso, която е ахилесовата пета на всички френски автомобили.

Въпреки всички изброени проблеми, Ситроен Пикасо си остава един от предпочитаните автомобили заради стилния си дизайн, функционалността си и страхотните си двигатели.

Ако решите, че това е вашият автомобил, няма да съжалявате за решението си – ако вие се грижите добре за Picasso и той ще си служи добре.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *