Lancia Phedra – надежден семеен автомобил

Ако си търсите удобен, просторен семеен автомобил, Lancia Phedra може би е това, от което се нуждаете.

Този автомобил е наистина много просторен и тъкмо поради това е предпочитан от семействата с повече от две деца. Цената, на която можете да го откриете на вторичния пазар също е доста добра предвид всички екстри, с които е снабден семейния ван и това е още едно от предимствата му.

Споменахме, че Lancia Phedra си е типично семеен ван и заради това не бива да очаквате да останете без дъх от външния му дизайн. Плюсовете на автомобила са вътре в купето, което ще ви очарова с удобните си тройни седалки, подгряването на предните седалки, множеството малки ниши, в които можете да поставяте различни неща за децата и други малки, но много полезни екстри, които ще ви от полза при пътуване със семейството.

Изработката на купето е доста сносна, материалите, с изключение на тапицерията на седалките са качествени, а плъзгащите се задни врати правят качването и слизането много удобно за децата.

Разбира се, като всеки обемен автомобил и Lancia Phedra не е много удобен за шофиране в градски условия, малко по – тромав е и возията му е малко по – твърда, но за сметка на това няма да ви създава големи проблеми.

Двигателят на Lancia Phedra не е много мощен, но пасва добре на тежестта на автомобила и ако не ви притеснява малко по-високия разход на гориво няма да ви създава никакви проблеми.

На по-дълъг път Phedra не се държи много стабилно и на завоите трябва да сте по-внимателни, но това си е нормално за автомобили от този клас.

Проблем може да ви създаде електрическата система на Lancia Phedra, така че е добре да и обърнете внимание преди покупката на автомобила. Понякога може да липсват и някой от екстрите, затова проверете и за тях.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *