Защо не мога? 6 причини за сексуалните проблеми в леглото

Причините са сексуалните проблеми могат да са много и различни, но тук ще ви запознаем с най-често срещаните, както и с начините за справянето с тях.

  1. Липса на чувства

Противно на общоприетото схващане, че за секс не е нужно да има винаги и чувства, емоционалните взаимоотношения са много важни. За дамите е важно чувствата да присъстват, за да могат да получат сексуално удовлетворение. Този проблем за съжаление не може да се отстрани със секс стимуланти или други методи, а се налага да се постараете да привлечете вниманието и интереса на партньорката си.

  1. Сексуално невежество

И в този случай стимуланти няма да помогнат. За да се справите с проблема трябва да се образовате относно ерогенните зони и техниките в леглото.

  1. Еректилна дисфункция

Еректилната дисфункция при мъжете и аноргазмията (липса на оргазъм) често се премълчават и вместо ласки в леглото се случва в него да настани най-вече „тишината”. А импотентността е лесно лечима, просто трябва да опитате някой от секс стимулантите на Bg Stimulanti, за да върнете страстта в леглото.

  1. Първи неуспех

Ако първия сексуален опит е бил неуспешен, това може да се отрази негативно на следващите сексуални връзки. Обикновено мъжете изпитват несигурност, а жените – страх и притеснение. За да се преборите със спомените от „първия неуспех” е достатъчно да се успокоите и да опитате секс стимуланти за двама.

 

  1. Латентен хомосексуализъм

При този проблем единият от двойката не може да осъзнае или приеме своята сексуална ориентация и сексът не е удовлетворяващ. В този случай добавки или стимуланти няма да са от помощ.

  1. Временни проблеми

Единия от двамата партньори е изпаднал в депресия, апатия или хронична умора. В този случай е достатъчно да си организирате една добра почивка само двамата на романтично място и много време един за друг.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *