Вижте какво предлагат от Virent, нищо не губите!

От известно време търсите подходящ товарен транспорт, с който да пренесете дома си и разглеждате предложенията на фирмите за хамалски услуги.

Случайно се натъквате на „бусове под наем” на Virent, но ги подминавате, защото не знаете какво точно представлява тази услуга.

Стоп! Преди да продължите с търсенето на товарния транспорт, върнете се отново на бусове под наем и разберете повече за тази сравнително нова услуга.

Защо ви предлагаме да обърнете повече внимание на бусовете под наем, които предлагат от тази фирма?

Едно от най-големите предимства на това да наемете бус, за да пренесете дома, офиса или пратката си е, че имате пълната свобода да се справите сами.

Какво означава това?

Ако решите да наемете бусове под наем, можете да го направите в момента, в който подобен транспорт ви е нужен. Не се налага да чакате, да се съобразявате с някой или да плащате на хамали, които да ви свършат работата.

Просто отивате на място, избирате си товарен бус или камион с подходящата товароподемност, преценявате за колко време ще ви е нужен транспорта, наемате го и можете да го използвате.

Искате да го шофирате сами? Няма никакви проблеми, стига да имате шофьорска книжка!

Не ви се шофира по натоварените софийски улици и булеварди? Спокойно, от фирмата ще ви предоставят шофьор, който ще достави мебелите, оборудването или стоката ви докъдето му кажете.

Търсите цени, които можете да си позволите? Наемайки бусове под наем вие плащате единствено за времето, в което ще използвате товарния транспорт и нито стотинка повече. Бусовете ви се предоставят с пълен резервоар, с всички документи и минали задължителен технически преглед, и от вас се иска просто да изберете бус, да платите наема и да го подкарате.

Разбира се, можете наемете и фирма за хамали, това си е ваш избор, но ако търсите бързина, коректност, качество на услугата на добри цени, вижте както предлагат от Virent, нищо не губите.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *