Видове и действие на секс стимулантите и при двамата партньори

Без желание от страна на двамата партньори е немислимо да се постигне каквото и да е удоволствие от секса.

Когато единия от двамата е напрегнат, уморен физически, психически или просто му липсва достатъчно желание е много трудно да се настрои на любовна вълна. Тъкмо в такива моменти на помощ на партньорите идват секс стимулантите от Bg Stimulanti.

В миналото билките и маслата са били използвани за стимулиране на либидото, но днес фармацевтичната индустрия предоставя впечатляващ набор от препарати и естествени добавки, които повишават сексуалното желание и при двамата партньори.

Как действат различните видове стимуланти за жени?

Има два вида секс стимуланти, които са предназначени за дами – локални продукти като спрейове, кремове и масла и орални – таблетки, капки (Sex elixir, Spanish Fly) и други.

Стимулантите, които се приемат орално увеличават чувствителността в интимната област и кожата около нея, което увеличава желанието за ласки и докосвания и повишава либидото на жената. Освен това, оралните стимуланти имат релаксиращ ефект и помагат на жените да се отпуснат и да се отърсят от задръжките си в леглото.

Маслата, спрeйовете и кремовете са предназначени за постигане на моментална възбуда и се използват в случаите, когато дамата иска да достигне до по-силен и интензивен оргазъм.

Как действат секс стимулантите за мъже?

За да се възбуди сексуалното желание при мъжете се използват перорални таблетки (Viagra, Тадалафил, Kamagra, Levitra), капсули и капки, но също като при жените, и тук могат да се използват различни възбуждащи спрейове, за да се повиши притока на кръв в интимната област.

По-голяма част от стимулантите, предназначени за мъже действат в посока увеличаване производството на мъжкия полов хормон – тестостерон, повишават либидото и сексуалната издръжливост. Секс стимулантите действат бързо (от 15 до 30 минути след приемането им), а ефектът им трае до няколко часа.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *