Свиленград крие доста тайни, които ще ви изненадат приятно

Лятото е време за забавления и приключения. Лятото е време и да опитате нови неща, да посетите нови места и да откриете нови приятели. Питате се кое ново място и забавление ще ви предложа ли?

Мястото е Свиленград, а забавленията – игралните зали и казината на града.

Градчето е малко и не много популярно като дестинация за почивка, но често да си кажа, тъкмо в това е неговото очарование. Тук няма да срещнете тълпи от туристи, с които трудно да се разминавате по улиците, а можете да се разхождате спокойно, да седнете на някое кафене, да се насладите на една разходка до реката, да останете насаме с любимия или със себе си.

Само релакс не ви е достатъчен, за да кажете, че почивката ви е била идеална? Спокойно! Свиленград крие доста тайни, които ще ви изненадат приятно.

В града работят много казина и игрални зали като Nymphes Princess и Gaming Club Mosta, които (уверявам ви) ще направят почивката ви незабравима. Може да разгледате тяхни ревюта на Svilengradcasinos.

Nymphes Princess е едно от най-големите и луксозни казина не само в града, но и в страната, така че е излишно да ви казвам, че тук ще откриете изключително много забавления. Дори да не сте опитни играчи и да не седнете на игралните маси, можете да пробвате късмета си на някой от игралните автомати или да вземете участие в многото моментни лотарии, игри за големия джакпот или просто да се насладите на някоя развлекателна програма.

Gaming Club Mosta ви го препоръчвам, защото освен, че това е най-новата игрална зала в града и може да ви предложи много голям брой слот машини, на които да се позабавлявате, към игралната зала има и страхотен ресторант, където предлагат страхотна средиземноморска храна, която никъде другаде няма да опитате.

Лятото е време за почивки, забавления и най-вече време да опитате нови неща, така че ако още не сте решили къде да почивате – Свиленград ще ви допадне много.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *