Удоволствието да играеш покер онлайн

Покерът е една от най – популярните хазартни игри, която се играе по цял свят, а в последните години и онлайн.

Това е игра, която трябва да познаваш добре, за да я играеш и тъй като не се смятам за голям специалист, няма да ви давам съвети.

Бих искала обаче да ви помогна колкото мога, ако решите да се пробвате да играете покер онлайн.

Началото е ясно – за да залагате и играете онлайн, ще ви трябва регистрация при букмейкър, който предлага покер онлайн. За да направите регистрация си, ще трябва да влезете през работещ линк за Sportingbet, Bet365 или друг избран от вас букмейкър.

До тук е лесното! След като сте си избрали букмейкър, преди да започнете играта е добре да се запознаете с правилата и, тъй като видовете покер, които се играят са повече от 1000 ( за ваше успокоение ще кажа, че най – разпространения и популярен вид е Тексас Холдем ).

Следващият момент е да сте наясно дали имате силите и познанията да играете в силни турнири и с високи залози или ще се пробвате първо да играете безплатен покер, при който пак имате възможност да печелите пари.

Всичко зависи от вас и вашите познания по покер и как искате да играете и залагате.

Хубавото на онлайн покерът е, че можете да си избирате както турнир, така и покер стая, където можете да следите играта на противниците си, да си чатите и дори да завързвате нови приятелства.

Покерът с право е една от най – интересните и вълнуващи игри с карти, тъй като дава възможност за прилагане на много стратегии и техники.

Онлайн покерът се играе по същия начин както реалния – с тесте от 52 карти, всеки играч има по 5 карти и целта е да състави най – печелившата покер ръка.

Ако сте запознати с основата на покера, онлайн играта при букмейкъри като Спортингнет или Efbet ще ви допадне изключително много.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *