Търсите нестандартно обзавеждане? Помислете за кръгли електрически фурни

Ако сте на квартира, имате маломерно жилище, нямате много място в кухнята или просто се нуждаете от малка фурна за вилата, какво ще кажете за една кръгла електрическа фурна от Magazin Sezoni?

Предлагаме ви това решение, тъй като този тип фурни са изключително удобни, не заемат много място, леснопреносими са и в тях можете да печете всичко, което можете и в обикновената електрическа фурна.

Ако разполагате с малко място в кухнята, живеете под наем или в общежитие или пък ви трябва фурна, която да можете да носите със себе си (на вилата, на къмпинг или другаде), този вид фурни наистина ще ви свършат страхотна работа.

Тази фурна (както споменахме) по нищо не се различава от стандартните модели и в нея можете да приготвяте любимите си ястия, баници, сладки, да приготвяте месо или пък да си направите сандвичи.

В търговската мрежа се предлагат основно две големини – 28 и 36 литра, така че в зависимост от това за къде е предназначена можете да изберете и големината.

Ако ще я използвате предимно на вилата или за къмпинг, тогава една мини електрическа фурна е идеалният вариант, тъй като можете просто да я пъхнете в една чанта и да я сложите в багажника на колата.

Ако ще я използвате редовно или ще трябва да приготвяте храна за повече хора, тогава е добре да изберете по-големия модел.

И двата размера кръгли електрически фурни се предлагат с алуминиеви тави и са снабдени с два нагревателя, прозорче, през което можете да наблюдавате ястията, които печете и кабел, който се прибира удобно.

Цените, на които се предлагат кръглите фурни са много приемливи, така че всеки може да си ги позволи, а дизайнът им е толкова стилен и нестандартен, че се вписват идеално във всяка кухня и във всеки дом.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *