Toyota Corolla Verso – семейният автомобил

Ако търсите семеен автомобил, Toyota Corolla Verso би бил идеалното попадение.

Цените на вановете са доста приемливи, надеждността и безопасността – безупречни, а вместимостта на багажника ще ви позволи да пренесете „половината си къща” без никакъв проблем.

Японският производител и при този модел се е постарал да съчетае сигурността, комфорта и стилния дизайн и да сътвори един наистина перфектен семеен автомобил.

Дизайнът на Toyota Corolla Verso е семпъл, с изчистени линии, като каросерията в задната част е скосена, а в предната предоставя доста добър поглед на пътя с полегатото си предно стъкло.

Вътрешният дизайн на вана може да се определи като просторен, удобен и осигуряващ достатъчен комфорт дори и при седем местните модели.

Двигателите, с които се предлагат автомобилите са дизел и бензин, като и двата модела са стабилни, икономични и не дават чести и големи дефекти. Въпреки, че дизеловите двигатели са по – практични и препоръчвани от производителите, Toyota Corolla Verso с бензинов двигател е по – предпочитаният ван, заради по – ниската цена на модела и по – ниските разходи за поддръжка.

Ходовата част на Toyota Corolla Verso предлага стабилност и добър комфорт при окачването, така че на дълъг път можете да сте сигурни, че автомобила няма да ви подведе.

Ако сте решили да смените колата с ван от семейството на Toyota, обърнете внимание на спирачната система, тъй като износването на спирачките на Toyota Corolla Verso след по – дълъг пробег е един от недостатъците на този модел.

Дефекти дава и ходовата част на Toyota Corolla и макар те да не са толкова чести и големи, е добре преди покупка да се уверите в изправността и.

Ако сте готови за семеен автомобил и търсите комфорт и сигурност на пътя, със сигурност можем да кажем, че вановете на японския производител си струват цената.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *