Съквартирант в нужда се познава

Ако сте живели със съквартирант, тогава знаете колко е тежко да се разделите, особено ако сте си съжителствали добре.

Но всички знаем, че идва време, в което всеки поема по пътя си и единия винаги се изнася.

Ако сте преживели напускането на съквартирант, тогава знаете и колко вещи са се натрупали през годините, в които сте съжителствали заедно и колко е трудно да се пренесе всичко на веднъж в новата квартира.

Точно това предстоеше и на моята съквартирантка, която беше решила да заживее с половинката си.

Преди седмица си нае хубава квартира в друг квартал на София и двете се заехме да събираме багажа и, но той се оказа толкова много, че трябваше да помислим за товарен транспорт, с който лесно да го пренесем.

Тогава се сетих за бусовете под наем, който предлагаха от Virent. Бях използвала услугите им и друг път и знаех, че няма да имаме проблем да наемем буса, който ни беше необходим за преместването.

Влязохме на страниците на фирмата, която предлагаше товарен превоз, разгледахте какво предлагаха, прочетохме условията и решихме, че това е нашият транспорт за София.

Наемането на буса беше изключително лесно, тъй като просто трябваше да посочим срока, за който ни беше необходимо превозното средство и да го вземем.

Често казано, малко ми беше тъжно, че трябва да се разделим, но от друга страна се радвах, че успях да помогна на приятелката си да се пренесе бързо и наведнъж, без да се притеснява от нищо.

Доволна съм, че макар и вече да не делим една квартира си помагаме както можем и се подкрепяме една друга.

Доволна съм и че ги има фирми като Virent, които предлагат бусове под наем, защото благодарение на тях успяхме се справим бързо и без да плащаме луди пари за превоза.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *