Спокойствие, романтика и секс стимуланти връщат семейната хармония

До скоро се смяташе, че мъжете са силния пол и могат да се справят с всичко.

Последните години обаче доказаха, че жените се справят много по-добре в кризисна ситуация и са напълно способни да се грижат не само за себе си, но и за мъжете си.

Не казвам това, за да обидя мъжката половина на човечеството, нито защото имам феминистки възгледи. Казвам го, защото напоследък често се случва мъжете, погълнати от проблеми да изпадат в състояния на депресии, нервност и липса на сексуално желание.

В тези случаи ние, жените, сме тези, които можем да помогнем на половинките си да излязат от кризата и да се почувстват отново силни, можещи да носят света на плещите си и да си върнат увереността в леглото.

Подкрепата ни в такива ситуации е от много голямо значение, без значение дали става дума за сложен проблем в работата, личен или сексуален проблем.

Повярвайте, мъжете също като нас се страхуват, просто се чувстват отговорни да ни пазят и трупат напрежението вътре в себе си. Понякога могат да са изключително крехки същества, затова подходът е много важен. Ако се случи да изпаднат в някое депресивно състояние трябва да им осигурим няколко дни почивка на хубаво, романтично място, без обичайния стрес.

Хубавата храна, спокойната обстановка и малко романтика и секс стимуланти ще свършат идеална работа, за да покажем, че сме до любимия си човек и ще сме до него каквото и да се случи.

Не е нужно да изнасяме безкрайни тиради, достатъчно е просто с усмивка и леко „побутване” в правилната посока да му окажем необходимата му подкрепа.

За мъжете е много важно да се чувстват оценени от нас, затова е добре да им покажем по всякакъв начин, че им вярваме, подкрепяме, обичаме и най – вече, че все още са много добри в леглото.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *