Не чакайте половинката – потърсете бусове под наем

Доживях и аз най – сетне да се сдобия със сгоден мъж. Е, малко трудно взимащ решения, още по – трудно изпълняващ ги, но си казах: „Има време, ще се научи”.

Решихме да живеем заедно, даде ми ключ, пренесох се ( почти ). Казвам „почти”, защото всичките ми вещи и мебели бяха в стария ми дом и ми беше доста неудобно всеки път, когато ми потрябва нещо да тичам до дома, за да го взимам. Карах така няколко месеца, чакайки половинката да измисли нещо, за да пренеса мебелите и вещите си в общото ни жилище, но когато това не стана, взех едностранно и неподлежащо на обсъждане решение – потърсих фирма за бусове под наем.

Реших, че повече не мога да чакам половинката да се „справи” сам и е време да си свърша работата сама.

Просто влязох в интернет и открих фирма, която предлагаше бусове под наем, разгледах и прецених от какъв товарен бус имам нужда и на следващия ден им цъфнах в офиса.

Хората бяха много отзивчиви, отговориха на всичките ми въпроси и си „стискахме” ръцете.

Наех буса за точно толкова за колкото ми беше нужно и дори, за да не шофирам сама из софийските улици ми предложиха шофьор ( който отказах, тъй като точно в този момент мъжете не ми бяха сред най – големите любимци ).

Трябва да ви кажа, че успях да си натоваря всички мебели и вещи в буса под наем за няколко часа и да ги пренеса на новия си адрес без никакви драми.

Цялото това упражнение не беше нито трудно, нито скъпо, нито ми отне кой знае колко време – просто трябваше някой да потърси бусове под наем и да наеме един бус, за да се свърши работата.

След като се справих сама с първата малка криза в семейния живот се запитах:”Дали не съм си взела вместо сгоден мъж, принцеса и дали скоро няма да ми се наложи отново да наемам бусове под наем?”

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *