Ръчни подаръци за ценители- къде да ги откриете?

Ако сте хора, за които покупката на подаръци не е кой знае какво и предпочитате да си ги купите от първия магазин, то тази статия не е за вас.

Но ако сте от хората, които държат да подаряват ръчно изработени подаръци, може би това, което имам да ви кажа ще ви е интересно.

Ако сте от втория вид хора предполагам ви е доста трудно, когато търсите нещо специално да откриете точния дизайнер, за да си поръчате или закупите вашите ръчно изработени подаръци. Проблемът не е защото творци липсват, по – скоро проблемът е в това, че трябва да ги търсите по различни сайтове, за да ги откриете.

Е, вече този проблем не е на дневен ред, защото най-сетне има място, където всички родни дизайнери представят произведенията си на едно място.

Сега е много по-лесно, когато търсите нещо специално да го откриете, без да ровите до безкрай в интернет – просто трябва да влезете на страниците на „АРТ АТЕЛИЕ НАТАЛИ” и да закупите ръчно изработени подаръци от дизайнера, който ви харесва.

Ателие „Натали” събира родни дизайнери на ръчни произведения заедно, като така дава възможност на нас, ценителите на уникатите да си изберем това, което ни харесва и да го закупим от дизайнера, който ни допада.

Това е улеснение и за самите творци, тъй като вече имат свое си място в интернет пространството, където да работят заедно, да се развиват и творят без никакви ограничения.

За хората като мен и вас, които копнеем да подарим нещо, което никъде другаде няма да открием, този магазин е идеалното място да закупим ръчно изработени произведения от български творци.

За тях, творците, това е начин да покажат таланта си, да се развиват и да работят заедно.

И за нас ( потребителите ), и за тях ( дизайнерите ) това е един прекрасен начин да сме си взаимно полезни.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *