Правилното хранене повишава женското либидо

Все по-често се говори за намаленото либидо на жените и причините, които водят до него. Тук няма да обсъждаме причините, а ще се спрем на някой от продуктите, които могат да помогнат за справяне с проблема.

Намаленото либидо наистина може да се окаже доста голям проблем и затова не бива да подценявате проблема, който иначе е лесно решим със секс стимуланти за жени от Bg Stimulanti и с малка промяна в храненето.

Научно доказано е, че връзката между правилното хранене и сексуалната активност е много тясна и затова сме ви подготвили кратък списък на храни, които можете да добавите към менюто си, ако искате да върнете желанието си за сексуални ласки.

  • Говеждо месо

Тестостеронът се счита за мъжки хормон, но той е също толкова важен и за жените. С намаляване нивата на тестостерон намалява и желанието за секс. Големи нива на този хормон се намират в червените меса (говеждо и свинско), затова, колкото и неромантично да ви звучи, хапвайте си повече говеждо, ако искате да повишите либидото си.

  • Риба

Морските риби трябва да присъстват в менюто ви, защото помагат за увеличаване на сексуалното желание. Наблегнете на камбала, сьомга, сардини и най-вече на треска. (Треската съдържа вещества, които стимулират производството на серотонин и естроген – хормоните на щастието и удоволствието).

  • Яйца

Освен, че са отличен източник на протеини, в яйцата се съдържа и витамин D, който стимулира производството на естроген.

  • Подправки

Капсаицинът, който се съдържа в пикантните подправки и лютите чушки има невротоксични свойства, повишава сърдечната честота, стимулира нервната система и стимулира производството на ендорфини.

  • Авокадо

В авокадото се съдържат високи нива на калций, който участва в регулирането на щитовидната жлеза, от правилното функциониране на която зависи до голяма степен либидото на жената.

  • Тиквено семе

Тиквените семки съдържат цинк, който има положително въздействие върху сексуалното здраве и на мъжете и на жените. Консумацията на тиквени семки подобрява циркулацията на кръвта в областта на гениталиите и увеличава сексуалното желание.

Включете тези храни в менюто си, опитайте и някой от секс стимулантите за двама и вече няма да имате проблем с либидото.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *