Онлайн залаганията не са само мъжко занимание

Не знам кой е казал, че онлайн залозите са типично мъжко занимание.

Вярно е, че ние, жените не си падаме кой знае колко по спорта, но за сметка на това сме много по – интуитивни, съобразителни и амбициозни от мъжете и преследваме целите си до край.

Направих горното изявление, защото се подразних от факта, че всичко ( или почти всичко ), което открих за онлайн залозите беше предназначено за мъжката част от човечеството.

Затова и реших да помогна на дамите, които искат да се впуснат в приключението наречено „онлайн залози”.

Дами, ето как да започнете да залагате и да печелите от своите залози!

Стъпка 1 – Изберете си букмейкър

Изборът на подходящ букмейкър е много важен, затова просто влезте на страниците на Efribet.com и разгледайте каталога на букитата, които ще откриете там.

Стъпка 2 – Регистрирайте се

За да залагате онлайн при всички случаи ще ви трябва регистрация. За да се регистрирате при някой от водещите букита ще трябва да последвате работещите линкове за Bet365, Спортингбет, Betfair или друг избран от вас букмейкър.

Стъпка 3 – Вземете си първоначалния бонус

Всички букмейкъри предлагат бонуси за своите нови играчи, така че прочетете условията и изберете този букмейкър, който ви предлага най – добрия бонус.

Стъпка 4 – Играйте и печелете

Изберете си любим спорт и изпробвайте късмета си. Ако не сте много уверени ви съветвам да се доверите на прогнозите, които правят както самите букмейкъри така и професионалисти като типстърите.

Като за начало можете да опитате с единични залози и ако ви хареса адреналина от онлайн залаганията, можете да експериментирате на по – късен етап с различни системи и стратегии, които могат да увеличат печалбите ви.

Това са основните неща, които трябва да направите, ако искате да се пробвате в онлайн залаганията. За да станете играчи е важно да имате познания в някой от спорт, да си изберете буки и да имате желание за победа.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *