Нуждаете ли се от бърз и евтин транспорт, помислете за бусове под наем

Започваме така, тъй като сме наясно колко е трудно в днешно време да намерите товарен транспорт, ако трябва спешно да пренесете стоки, мебели или товари.

Знаем колко е неудобно да молите приятели за помощ, колко е скъпо, ако трябва да наемете фирма за хамалски услуги и колко нерви и притеснения ще ви струва цялото това преместване.
А можете да си спестите всичко това, ако потърсите бусове под наем.
Ако до сега не сте ползвали транспорта под наем, който предлагат фирми като Virent ще ви запознаем накратко с предимствата на тази услуга.

Какво означава да наемете товарен транспорт?
Това е услуга, която ви дава свободата сами да изберете товарния транспорт, да го наемете за какъвто период прецените и дори да го шофирате сами. (Все едно взимате колата на приятел, за да си свършите дадена работа).

Как да наемете бус?
Необходимо е просто да отидете на място, да изберете буса или камиона и да платите наем за времето, в което ще го използвате. От фирмата ви предоставят товарния бус с пълен резервоар, всички необходими застраховки и с ключа на таблото (Вие сами решавате дали ще го управлявате сами или ще поискате от фирмата да ви осигури шофьор).

На каква цена можете да наемете товарния транспорт?

За да наемете бус, трябва да заплатите единствено за времето, в което ще го използвате. Не дължите никакви допълнителни суми, ако върнете транспорта по-рано от договореното, а ако пресрочите времето, просто трябва да се преговорите с наемодателя.

Къде можете да използвате товарния транспорт под наем?
Няма ограничения за територията, на която можете да използвате бусовете.

Защо все повече хора предпочитат бусовете под наем?
Защото това е възможно най-бързия, удобен и евтин начин да се справят с преместването на дома или офиса си.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *