Най – прилагани системи при онлайн залаганията

Като при почти всяка игра и при онлайн залозите могат да се прилагат различни стратегии и системи.

За да сме ви от помощ, ще се опитаме да ви запознаем много накратко с някой от най-популярните системи, които се използват при онлайн залозите.

Преди да влезете през работещ линк за Bet365 или друг водещ букмейкър, за да изпробвате някоя от системите обаче е добре да си помислите дали нивото ви на познания е достатъчно добро, за да ги прилагате. Нашият съвет е, ако сега започвате да залагате редовно да изчакате малко, за да натрупате повече опит в залаганията и тогава да пробвате с някоя от системите.

Системите, които се прилагат в онлайн залозите са доста, но се спряхме само на някой от най – популярните, които ще ви представим съвсем накратко.

Система на Мартингейл

Въпреки, че тази система е сред най – популярните, тя е доста рискова, затова внимателно трябва да си помислите дали да я прилагате, когато залагате при Bet365, Спортингбет или Efbet. Основната идея на тази система е при успешен залог размера на залога да остане същия, а при неуспешен – да се удвои. Според привържениците на системата на Мартингейл, ако имаш достатъчно пари, за да удържиш няколко загуби, в крайна сметка ще спечелиш.

Система Пароли

Пароли е напълно противоположна на системата Мартингейл или иначе казано идеята и е залогът трябва да се увеличава само след успешен залог. Тази система е по – малко рискова от Мартингейл, но разбира се и към нея трябва да се подходи много внимателно.

Числата на Фабоначи

Това е математическа теория, разработена през XIII век от Леонардо Пизано. В основата на тази система са комбинации и поредици от числа от 0 и 1, като всяко следващо число е сбор от предходните две. При всеки изгубен залог играчът „качва две числа”, а при всеки спечелен „ връща назад две числа”. Целта е всеки познат залог да покрива предходните загуби.

Повече за системите и стратегиите можете да разберете, ако разгледате страниците на Betenemy.com.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *