MITSUBISHI PAJERO – градският джип

Както почти всички японски автомобили и MITSUBISHI PAJERO се отличава със здравина и качество на изработката.

Ако си падате по джипове, то тъкмо тази марка може би  е вашият джип, ако обаче няма да го използвате за офроуд, а ще го карате по асфалтовите пътища.

Японският производител е сред първите, които създават всъдеходи, които се налагат сред любителите на офроуда, но с излизането на третото поколение PAJERO през 1999 година стана ясно, че производителите са се преориентирали и са създали джип, който ще се движи почти изцяло е градски условия.

Въпреки това MITSUBISHI PAJERO е изключително стилен, мощен и сигурен автомобил и има изключително много почитатели не само у нас, но и по света.

Марката е символ на солидност, сигурност и стабилност на пътя и PAJERO го доказва.

Още при първото поколение MITSUBISHI PAJERO корозията и ръждата по шефовете и вътрешната част на каросерията са един от основните проблеми на модела, който и при третото поколение все още не е напълно преодолян, затова е добре преди покупка да обърнете специално внимание на тези части, за да се уверите, че няма ръжда.

Салонът на PAJERO е стилен и елегантен, с изчистени линии, а материалите, които са вложени са с добро качество. Друг е въпросът с изпълнението, като проблем създават не дотам качествените сглобки.

Проблеми могат да възникнат в кормилната уредба на MITSUBISHI PAJERO, от която има още какво да се желае, спирачната система също има проблеми, като тъкмо дефект при нея стана повод японците да върнат в сервиза всички коли произведени през 2000 година за подмяна на дефектните части.

Трансмисията, както и ходовата част на MITSUBISHI PAJERO не създават проблеми, а проблемът на електрическата инсталация най – често за корозирали щекери.

Все пак, ако търсите джип за градски условия, MITSUBISHI ще ви свърши идеална работа. Не забравяйте обаче, че този автомобил вече не е работното добиче, а градска госпожица.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *