Какво трябва да знаете за парфюмите с феромони?

На всеки му се е случвало да изпита внезапно влечение към човек от противоположния пол, който вижда за пръв път. Обикновено, когато се почувстваме така казваме, че „между нас е пламнала искрата”.

Истината обаче е малко по-прозаична и привличането се дължи на отделянето на феромони от телата ни.

Какво представляват феромоните?

Най-простичкото обяснение е, че това са летливи вещества, които се произвеждат от апокринните жлези в човешкото тяло. Когато срещнем някой, без да съзнаваме отделяме тези вещества, които достигат до вомероназалния канал, който се намира в носа, благодарение на който противоположния пол внезапно проявява интерес към нас. Нервните окончания на вомероналзалния канал не са свързани с мозъчната кора, затова и ние не сме сигурни защо така внезапно се е появило това привличане.

До средата на миналия век се е смятало, че човекът не отделя феромони, но през 1995 година един французин на име Жан Анри Фабер направил епохално откритие, което опровергава това виждане. Следват редица изследвания за действието на феромоните и днес ние имаме още един начин да въздействаме на сексуалното желание на противоположния пол използвайки парфюми с феромони от Bg Stimulanti.

Кой може да употребява парфюми с феромони?

На пазара могат да открият както концентрирани капсули с феромони, (които са напълно лишени от мирис), така и парфюми с феромони, в които концентрацията на феромони е различна.

Тези секс стимуланти са предназначени и могат да се използват и от двата пола и се препоръчват в случаите, когато искаме да привлечем нечий интерес или ако сме много срамежливи и ни е трудно да завързваме бързо контакти (особено сексуални контакти).

Как правилно се поставят парфюми с феромони?

Най – голям ефект имат, ако се поставят директно върху кожата (зад врата, на китките и от вътрешната страна на лактите). Достатъчно е да впръскат само една-две капки от феромона и действието му ще трае няколко часа.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *