Какво е активирана вода и какво лекува?

В детските приказки често се срещат герои, които побеждават злото с помощта на „жива” вода.

Обикновено принца съживява принцесата, като и дава да пие „жива” вода и после заживяват щастливо минимум 100 години.

Приказните истории са интересни и увлекателни, но има ли наистина „жива” и „мъртва”  вода?

Истината е, че има такава вода, която се нарича „активирана” и тя има изключително много приложения с които ще ви запознаем сега.

Първо обаче ще поговорим за това какво представлява тя и как можете да си я приготвите сами.

Всъщност активираната вода е обикновена вода, която е подложена на електролиза и е придобила нови свойства. Открита е от учени от Ташкенсския ИИТ, на които била поверена задачата да открият нов начин за търсене на нефт и газ. Учените успели чрез електролиза да „отделят” водата на „жива”- алкална и „мъртва”- киселинна.

Оказало се, че двата вида вода могат да лекуват различни заболявания и откритието на ташкентските учени намира приложение в лечението  на различни болести.

Активирана вода можете да си приготвите сами, като използвате активатори за „жива” и „мъртва” вода. Тези ел. уреди за вашето здраве се предлагат в специализирани магазини за хранителни добавки като MAXLIFE, където ще ги откриете на много добри цени.

След като обяснихме накратко какво е активирана вода, да видим при какви заболявания помага.

Както стана ясно, водата получена чрез електролиза се дели на алкална ( жива ) и киселинна ( мъртва ).

Мъртвата вода е изключително добър антисептик и помага за зарастване на рани, при главоболие, грип, болно гърло, зъбобол, акне, високо кръвно налягане,  ставни болки и други.

Живата вода помага при ниско кръвно налягане, проблеми с храносмилателната система, ускорява обмяната на веществата, повишава апетита, успокоява кашлицата и т. н.

Можете да си приготвите активирана вода и в домашни условия, като поставите в стъклен съд вода, поставите електроди и ги включите за около 10 мин., но нашият съвет е, ако искате да сте сигурни, че водата, която приготвяте ще има наистина лечебни свойства да използвате активатор за жива и мъртва вода.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *