Как да започнете да залагате онлайн?

Както за всяко друго нещо на този свят и за хазартните игри си има определен тип хора. Вярно, играта е рискова, но нали знаете  израза: ”Който не играе не печели”.

Ако и вие сте решили да опитате късмета си като залагате на любимия си спорт, сигурно имате доста въпроси как да го направите онлайн.

Всъщност, това не е изобщо трудно, просто ви е нужен добър букмейкър като Спортингбет или Bet 365, регистрация, дебитна карта и работещ линк, през който да залагате.

За да стане малко по-ясно ще обясним съвсем просто как можете да започнете залаганията за любимия си спорт.

За пример ще вземем един от най-добрите букмейкъри Спортингбет ( разбира се, ако влезете и разгледате страниците на Efribet.com ще откриете и други букмейкъри, които са на световно ниво и можете да избирате при кой да залагате ).

За да можете да залагате онлайн ще ви е необходима регистрация, която трябва да направите, влизайки през работещ линк за Спортингбет. Регистрацията се извършва лесно и ще ви отнеме само няколко минутки. Добре е да прегледате бонусите, които предлагат букмейкърите, тъй като почти всички имат бонуси за начинаещи, от които можете да се възползвате.

След като сте се регистрирали имате много опции и  спортове, за които можете да залагате и само от вас зависи за кой спорт се чувствате достатъчно подготвени да правите залози.

Най-голям е процентът на залозите за футболни мачове, но вие можете да изберете и покер, хандбал, волейбол, тенис, снукър или друг спорт, който разбирате и сте сигурни в успеха си.

Като начинаещ предполагаме се притеснявате как да направите първия си залог и как да вкарате пари, но и за това букмейкърите са помислили.

Достатъчно е да имате дебитна карта, през която да депозирате и теглите средствата си. Повечето букмейкъри, сред които и Спортингбет не налагат никакви такси за депозит и теглене на сумите.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *