Как да се справите с намаленото либидо на жената?

Ако някой ви каже, че жените не обичат секса – просто ви лъже. Жените обичат секса точно толкова, колкото и мъжете и отдавна изразите „боли ме глава”, „уморена съм” и „ не сега” са само за вицовете, които обичаме да си разказваме, когато се съберем в компания.

Ако обаче жена ви наистина започне да ви отбягва, тогава имате проблем – нещо в интимните ви отношения не е наред и ако не искате нещата да се влошат, трябва сериозно да си поговорите, за да откриете какво провокира нежеланието за секс.

При жените най – големия и най – често срещан проблем е намаленото либидо след раждане. Този проблем обаче е напълно решим с помощта на секс стимуланти за жени и с малко усилия от страна и на двамата партньори. На пазара се предлагат различни стимуланти, които могат да помогнат на партньорката ви отново да си върне желанието на секс, а вие от ваша страна можете да и помогнете, като я изненадате отменяйки я за малко в пазаруването, чистенето, гледането на децата…

Бъдете до нея, без да я обвинявате, че страни от вас. Те ви обича, просто понякога делникът и е много натоварен и ден след ден либидото и  намалява и и трябва малко спокойствие и подкрепа от ваша страна, за да се нормализират нещата.

За това, оставете децата при баба и дядо, наемете хотел и заминете само двамата някъде.

Бъдете мил, грижовен и се постарайте да и доставите удоволствие. Нищо няма да ви стане, ако приготвите романтична вечеря, ако изпълните някое нейно желание или отидете най-сетне на операта или балета, за който ви говори отдавна.

Не се изкарвайте жертва и не  недоволствайте, че вече не правите толкова секс като преди – за всичко си има причина и вместо сръдни и обвинения просто бъдете до нея и няма да мине много време и партньорката ви отново ще изпитва същото желание, както когато се оженихте.

 

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *