Как да се справите най – бързо с пренасянето?

Знаете ли в днешно време колко скъпи са товарните услуги?

Ако да речем искате да преместите дома си от София в Казанлък или не дай боже в Бургас, ще трябва да платите за товарния транспорт плюс разходите една доста солидна сума, ако изобщо можете да откриете фирма, която извършва подобни услуги извън територията на София.

Да, но на всеки му се налага понякога да смени града, в който живее и работи и да се премести на друго място поради негови си основателни причини. И тогава започва да се чуди как  пренесе възможно най-бързо и евтино ( разбира се ) всички мебели и вещи в новия си дом.

На скоро и на мои приятели има се наложи да се върнат в Казанлък и изпаднаха в същото положение – как да пренесат дома си, без да плащат колосални суми за транспорт.

Потърсиха в интернет за алтернатива на хамалските услуги и откриха бусове под наем.

Разказвам ви тази история, за да не изпадате и вие в положение на безизходица, когато ви се налага да пренесете дома си на друго място.

Та, приятелите ми откриха бусове под наем и успяха да се справят бързо с пренасянето, защото:

Оказа се, че ако наемат товарен автомобилен транспорт ще могат сами да пренесат мебелите си, и няма да плащат на шофьор и хамали.

Могат да преценят и наемат толкова голям товарен камион или бус, с който да съберат цялата си покъщнина наведнъж.

Тъй като бусовете под наем се предлагат за определен брой часове, ще платят точно за какъвто период от време ги наемат и нито стотинка повече.

Товарните автомобили бяха нови, минали преглед и най – важното беше, че са доста комфортни, а това беше важно за приятелката ми, която очакваше дете.

Последното, което ги убеди да наемат бус беше, че не трябваше да чакат ред, час и т. н., а просто трябваше да се обърнат към фирмата, която предлагаше бусове под наем и да наемат товарния автомобил.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *