Искате идеално поддържана градина? Купете си тример

Ако имате малка градинка или дворче, в което сте насадили райграс или тревичка, тогава сте наясно, че за да го поддържате ще е необходимо да косите дворчето редовно.

В днешно време това не отнема много време, тъй като е достатъчно да имате една добра косачка, малко свободно време и желание, за да изглежда дворчето ви винаги в идеален вид.

Малко по-трудно ще ви е да се справите с тревата, която расте по ъглите и труднодостъпните места в края на двора, но и с нея можете да се справите, ако си закупите електрически или бензинов тример от Magazin Sezoni.

С тези два градински уреда ще си спестите много нерви и време, а градината ви ще изглежда страхотно.

Лично аз се убедих в ползата от електрическия тример, когато трябваше да помогна на приятеля си да приведе в ред откритото пространство на вилата.

Преди това не съм и мислела, че някога ще мога да се справя с подобен вид работа, но исках много да помогна и приятеля ми ми връчи тримера и ми посочи местата, които трябваше да окося.

В началото се стъписах, защото си мислех, че ще е много сложно да работя с тример, но се оказа дори забавно. Докато половинката ми косеше с косачката, аз успях да обиколя и да достигна до труднодостъпните места на двора и с тримера да окося тревата идеално.

Оказа се, че да се работи с такава градинска техника никак не е трудно. Тримерът е лек и удобен за работа, запалва се само с едно копче, има си защити и кордата, с която реже тревата се изважда автоматично. (Е, понеже не съм много веща в подобен род дейности понякога се налагаше приятеля ми да ми помага за кордата, но това прави работата още по-приятна и забавна).

Препоръчвам тримерите на всички, които държат да имат винаги добре поддържана градина, в която тревата да е окосена дори и на най-труднодостъпните места.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *