Импотентност ли? Проблемът е решим!

Едно от нещата, които ужасяват мъжете е да не могат да постигнат дълга и здрава ерекция.

Понякога тези мисли са толкова обсебващи, че е напълно възможно това наистина да се случи.
Причините за появата на еректилна дисфункция могат да бъдат много, но според специалистите по – голямата част от мъжете, които не могат да постигнат здрава ерекция най  – често имат не физически, а психологически проблем.

В такива случаи е достатъчно да се направят няколко прости неща и от проблемите в леглото няма да остане и помен.

Ако и вие имате подобни проблеми, но се ужасявате да ги споделите със специалист, ето какво можем да ви посъветваме.

Наясно сме, че ако известно време не можете да постигнете дълга и здрава ерекция това ви тревожи и мислите постоянно за този проблем – НЕДЕЙТЕ! Успокойте се, поговорете с партньорката си не си вменявайте сами вина – такава нямате. Нормално е, ако сте в началото на нова връзка да се притеснявате, нормално е, ако имате проблеми в работата да не можете да се отпуснете и да не се получат нещата. Не мислете за липсата на ерекция като за проблем, а обсъдете положението с партньорката си и вземете мерки.

Освободете ума си и не мислете какво би станало, ако отново опитате и не постигнете здрава ерекция. Така наистина няма да се получи нищо и положението ще стане по – зле.

Понякога промяната на обстановката, новите пози и малки трикове като романтична музика, свещи или секси бельо могат да направят чудеса.

Пийнете чаша вино, говорете за хубави неща и ако все още се страхувате да не се провалите, можете да опитате със секс стимуланти за здрава ерекция, просто за да сте уверени в успеха си.

Помнете – проблемът най – вероятно е само в главата ви. Можете да се справите и да постигнете дълга и здрава ерекция само ако се успокоите и преодолеете притесненията и задръжките си.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *