CHRYSLER 300 C – внушителен външен вид и не толкова добро качество

С типичен американски дизайн и оборудван с немската техника на Мерцедес, CHRYSLER 300 C би трябвало да впечатлява всеки на пътя. За съжаление обаче, този модел не можа да се нареди сред любимците на европейците.

Въпреки стилния си външен дизайн автомобилът не можа да задържи нито вниманието на клиентите, нито цената си на луксозен автомобил и днес може да се купи на доста прилични цени на вторичния пазар.

Това, което отблъсна почитателите на американския дизайн на автомобилите е ниското качество на изработката на вътрешната част на каросерията и доста тясното пространство в купето.

Макар производителите да са се помъчили да вложат стил и елегантност в обзавеждането, материалите и пластмасите, които са използвани в каросерията са с ниско качество и не създават усещате на лукс и комфорт. Доста често се чуват странни шумове в каросерията, което е не само некомфортно, но и притеснително.

Все пак, имаме добра новина и тя е, че по каросерията на  CHRYSLER 300 корозията е почти непозната.

Двигателите, с които се предлага този модел на CHRYSLER са само бензинови и при тях няма големи повреди, но пък за сметка на това разходът им на гориво е доста голям.

За разлика от останалите марки и модели американски автомобили CHRYSLER 300 C се отличава със стабилно окачване, което е в негов плюс.

Ако сте решили да закупите CHRYSLER 300 C, нашият съвет е да бъдете много внимателни, тъй като зад внушителната визия на луксозен автомобил, моделът има доста проблеми.

Най – големи проблеми се наблюдават при ходовата част на CHRYSLER 300 C, има чести проблеми с ръчната спирачка, отклонения при изгорелите газове и други проблеми, които трябват да се отстранят своевременно.

Преди покупка се уверете, че всичко по автомобила е наред или веднага след покупката подменете проблемните авточасти по ходовата част, за да сте спокойни на пътя.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *