Бусове под наем- по – евтиния вариант

Българинът не обича да се харчи излишно, в това няма нищо лошо. Понякога обаче сме по – евтини на брашното, от колкото на триците.

Да вземем например пренасянето на мебели. В 90% от случаите, българина няма да се сети да си улесни живота с бусове под наем, а ще се опита да пренесе мебелите и вещите си с помощта на близки и приятели.

Дали обаче този начин ще му излезе по – евтин?

Да си представим, че Пешо е решил да се измести от Лозенец в Дружба 2. За целта Пешо трябва максимално бързо да пренесе всичко, което притежава и което е събирал с години в новия си дом. Да, но на Пешо му се струва, че ще се „набута”, ако наеме бус, с който да си свърши работата и затова решава да помоли Иван и Димитър за помощ.

Приятелите са за това, мисли си Пешо и не се е излъгал – и двамата не му отказват помощ и Пешо си казва” Ей, спестих едни пари от бусове под наем”.

Мдаа, всичко в добре, ако още на другия ден Иван и Димитър му помогнат и не чакат „отплата”. Но никога не става така…

На Пешо му се налага да чака да се освободят приятелите му, после се оказва, че трябва да плати „поне бензина, брат” и накрая следва задължителната за българина почерпка.

А колко по – евтино щеше да му излезе на Пешо, вместо да чака приятелите си да беше се обадил на фирми като Virent и да беше наел бусове под наем.

Щеше да наеме буса веднага, да си свърши работата сам и да плати само за времето, в което е наел товарния превоз.

Понякога българинът е скъп на триците и евтин на брашното!

Ако не искаш и ти да се главоболиш и да дадеш повече пари за почерпки, просто другия път потърси бусове под наем – по – евтино ще ти излезе.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *