Бърз и лесен превоз на обемни вещи с бусове под наем

Нуждаете се от превоз на мебели, офис техника или просто ви трябва по – голямо превозно средство, с което да пренесете голяма пратка от летището или склада до дома или офиса си?

Обикновено не се замисляме с какво да пренесем по – обемиста мебел или стока, която не можем да пренесем в колата си, докато не ни се наложи. Тогава започваме да се чудим как да се справим – дали да наемем случаен превоз, дали да потърсим фирма за хамалски услуги или да търсим приятели, които имат транспортни автомобили.

Ако и вие сте изпадали в такова положение знаете колко трудно е да откриете подходящия транспорт и дори и да го откриете, колко пари трябва да дадете, за да го наемете.

Тъй като и ние сме наясно, ето какво ви предлагаме. Потърсете бусове под наем!

С какво се различава тази услуга, от хамалските услуги или случайния транспорт?

На първо място, когато наемате бусове под наем, вие сами определяте за колко време ще ви е необходим буса и плащате за толкова часове, за колкото сте го наели.

Имате възможност да шофирате буса сами или да го наемете с шофьор –  вие избирате.

От вас зависи кога ще го наемете! Не се налага да чакате определен период, в който фирмата да може да ви предостави буса. Просто избирате ден, обаждате се и наемате бусовете под наем в деня, за който са ви необходими.

Не плащате никакви допълнителни суми за хора, които да пренесат или натоварят мебелите или стоката ви – това, за което трябва да платите е за времето, през което ще наемете буса.

Единственото, което се изисква от вас е да имате шофьорска книжка и поне две годишен стаж зад волана, да изберете и наемете буса и да спазите срока, в който го наемате.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *