5 тайни за подобряване на сексуалния живот

Помните ли началото на връзката си? Непреодолимото желание да сте постоянно заедно, да се наслаждавате на телата, да правите бурен секс?

А къде са сега ефирните, секси нощнички? Скрити дълбоко в чекмеджето, прибрани смирено до чорапите. А къде е етеричното масло, което и двамата обожавахте? Най – вероятно събира прах до противогъбичния крем в аптечката.

Еднообразието, рутината и скуката са най – големите убийци на сексуалното желание.

Ако не искате и вашият сексуален живот да изгасне и да отиде на рафта да „събира прах”, ето какво можете да направите, за да върнете желанието.

Никога не правете секс по задължение

Да, може напоследък да сте позабавили темпото в леглото, но за да върнете страстта, сексът „защото трябва” и за да „отбиете номера” не е добро решение.

Погрижете се за тялото си

Може би с годините сте престанали да се грижите за телата си, казвайки си, че вашият партньор вече ви е „избрал” и не е нужно да сте секси. Това е грешка, която трябва да поправите! Погрижете се отново да си върнете младежкия вид, намалете теглото си, сменете бельото, обърнете внимание на кожата, косата и лицето си.

Излезте от дома и спалнята си

Досега сте се ограничавали само в дома и спалнята си, която не е променяна от години? За да върнете желанието просто излезте навън. Отидете на хотел, организирайте си кратка почивка само двамата, забавлявайте се както на вас ви харесва.

Пробвайте секс стимуланти

Понякога проблемите могат да бъдат решени с помощта на добавки и секс стимуланти. Това обаче се отнася за случаите, в които наистина вие или вашият партньор имате подобни проблеми.

Осъществете фантазиите си

Всеки има фантазии, свързани с интимността в леглото. Не се срамувайте и ги споделете с партньора си и заедно ги осъществете.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *