Защо се доверих на Virent?

Никога не съм предполагала, че някога ще ми се наложи да се справям сама с пренасянето на мебели и да търся бусове под наем.

Винаги край мен е имало близки – било родители, приятели, любим, които са се грижели за покупката или пренасянето на всичко необходимо.

За съжаление приказката все някога свършва и ми се наложи да порасна и сама да се справя с нещо, което не съм мислила, че ще ми се наложи – да се пренеса и то бързо.

Тогава, точно в този момент, в който се нуждаех наистина от помощ открих бусовете под наем на Virent.

Да кажа, че ги открих случайно, ще излъжа. Препоръчаха ми ги приятели, които бяха използвали товарен транспорт под наем наскоро и които бяха много доволни от условията.

Тъй като нямах голям избор и времето ме притискаше, просто се свързах с компанията и разгледах условията, при които предлагаха услугите си.

За мен важното беше, че не се налагаше да чакам, за да наема товарния камион и не трябваше да представям никакви документи освен книжка, че съм правоспособен шофьор.

Това ми беше напълно достатъчно, за да се възползвам от бусовете под наем.

В момент, в който се нуждаех от светкавично решение на проблема си се оказа, че има фирми, които могат да ми помогнат без излишно разтакаване, въпроси или плащане на големи суми.

Това, което платих, след като наех буса беше наемът за времето, в което исках да го използвам… и това е.

От тогава, имам ли нещо за пренасяне до или от дома или офиса се обръщам директно към Virent, защото знам, че ще си свърша работата веднага и без да плащам излишни пари.

Доверявам се на фирмата, защото винаги са ми били от помощ. А в наше време да откриеш някой, който е коректен е все едно да откриеш игла в купа сено.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *