Три причини да посетите Свиленград

Ако търсите интересна и вълнуваща дестинация в страната, която да посетите това лято, помислете си за Свиленград .

Причините да се отправите към Свиленград са точно три:

  • Красива природа
  • Многобройни забележителности
  • Казина

Градът не е сред популярните туристически дестинации, но може да ви предостави всичко – от спокойствие и тишина, до купони и забавления в игралните зали в казината на града.

Тук ще откриете спокойствие, тишина, красиви малки кафенета и ресторантчета, където се предлага разнообразна и вкусна храна, тук ще ви посрещнат усмихнати и приятелски настроени хора и ще се почувствате като у дома си.

Местата за настаняване в града са доста и според всеки джоб. В зависимост от вашата собствена нагласа и желания можете да отседнете в някоя от уютните къщи за гости или да се настаните в луксозните хотели и хотелски комплекси на казината в Свиленград.

Ако сте хазартен тип, градът много ще ви допадне, тъй като можете да пробвате късмета си в някоя от игралните зали на големите казина в Свиленград – Nymphes Princess, Star Princess, Pegasus, Казино Моста или пък да разпуснете в някоя от многобройните игрални зали, които работят в града.

Съчетанието от многобройни исторически забележителности и луксозни заведения за хазартни игри е нещо, което наистина трябва да се види и тъкмо затова ви предлагаме точно тази дестинация за почивка, за да се насладите на всичко това от първа ръка.

Свиленград си струва да се посети не само заради казината, но и заради богатата си и древна история.

Само на няколко километра от града можете да посетите средновековните крепости Букелон, Мезек, тракийската куполна гробница Мезек, да посетите прочутата винарна в с. Мезек или пък просто да се разходите по брега на река Марица.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *