Пренеси дома си бързо с Virent

Не ми е минавало през ума, че ще дойде момент, в който просто трябва да събера целия си живот в няколко кашона и да се преместя на ново място.

Никога не съм вярвала, но се наложи и тогава трябваше да намеря най-бързия начин да пренеса дома си на новото място и да започна живота си отначало.

До този момент, никога не съм мислила как да мога да се пренеса без никаква помощ от родители или приятели, затова признавам си, изпаднах в паника.

След първоначалния шок обаче, като част от интернет поколението просто влязох в интернет и потърсих най – лесния и евтин начин да се пренеса.

Така открих бусовете под наем на Virent и мога смело да кажа, че това беше най – лесно взетото ми решение.

Спрях се точно на товарния транспорт под наем на тази компания, поради няколко основни причини.

  • Осигуряваха ми бусове под наем веднага;
  • Цената беше повече от разумна;
  • Можех сама да си избера бус, с който да се пренеса наведнъж;
  • Можех да избирам дали сама да шофирам или не;
  • Нямаше ограничения до къде ще пренасям мебелите и вещите си.

Не казвам, че ми беше изключително лесно да се справя сама, напротив. Всяко ново начало е изключително трудно, особено ако трябва да се справиш абсолютно сам, но благодарение на бусовете под наем успях да се справя много бързо.

Разказах ви това не защото и вие трябва непременно да потърсите бусовете на Virent ( това си е ваше решение ), а защото знам, че има и други хора като мен, които не са се замисляли, че ще им се наложи да се пренесат изненадващо и тогава моята история може да им помогне да се справят бързо и без много шум.

Знам, че да пренесеш дома ( а и живота си) на ново, непознато място може да е плашещо, но с бусове под наем поне може да стане по – поносимо и бързо.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *