Отново хубави моменти в леглото

Какво да правим при липса на сексуално желание?

Зарадвайте себе си и своя партньор

Нека всички признаем, че съвременният начин на живот ни поставя  при трудни обстоятелства и ние често сме подложени на стрес и преумора. Забравяме да обърнем внимание на себе си, а нашето здраве е ценно. Вследствие на изпълненото със стрес ежедневие, което имаме, ние нямаме желание за секс и така разочароваме партньора си.

Най-често главните виновници за ниското либидо при повечето двойки са стресът, заседналият начин на живот, тютюнопушенето, прекаляването с алкохол и нездравословна храна, липсата на достатъчно сън, нехаресването на своето тяло, определени хронични здравословни проблеми, действието на някои медикаменти, депресивни разстройства и др. Забързани в своите ежедневни дела, ние понякога не подозираме за влиянието на нашия живот върху  нашето либидо. Тези негативни фактори влияят както на мъжете, така и на жените. Има за щастие решение на нашите сексуални проблеми. Не е хубаво обаче да крием за проблемите си в леглото, а да ги споделим с партньора си. Също така при по-сериозни проблеми е желателно да се консултираме с лекар, тъй като нищо не губим от това.

Решете проблемите си в леглото

Предлагаме ви добро решение да се отървете от сексуалните си проблеми.  Предлагаме ви да изберете сексуални стимуланти, каквито предлага магазин Bg Stimulanti. С тях ще получите максимални резултати, ще повишите либидото си и ще възвърнете отново сексуалното желание. Освен чрез приема на секс стимуланти, можем допълнително да увеличим либидото си като си похапваме често определени храни, известни с това, че повишават либидото ни. Ето и нашият списък:

Банани

Богат източник на калий, бромелаин и витамин В, които увеличават либидото ни.

Шоколад

Хапвайте от това сладко изкушение преди ласки с партньора ви, защото той съдържа фенилаланин и теобромин (алкалоид) подобен на кофеина, който действа ободряващо и подобрява нашето настроение.

Авокадо

Съдържа голямо количество витамин В6 (повишаващ производството на тестостерон) и фолиева киселина, които влияят положително на либидото ни.

Смокини

Този вкусен плод съдържа много аминокиселини, които увеличават желанието ни за секс и нашата издръжливост.

Яйца

Съдържат витамините В5 и В6, които помагат за регулирането на нивата на стрес и хормоналния баланс.

Радвайте се отново на хубав секс

Можете значително да повишите либидото си с помощта на сексуални стимуланти и чрез консумацията на някои видове храни. Радостта от секса ще се върне отново при вас, благодарение на приема на сексуални стимуланти.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *