Как да изберем подходящата мотофреза?

Най-доброто за нашето земеделие

 

Това, от което се нуждае всеки градинар

Всяко едно селско стопанство се нуждае от добра мотофреза. несъмнено е, че земеделската работа е невъзможно да се извършва без специализирана техника. Селскостопанските машини са от първа необходимост, защото спестяват много време и усилия. Това е безспорен факт и всеки уважаващ себе си градинар се стреми да притежава една надеждна мотофреза. Въпросът е как да избере подходящата мотофреза? Ако вие сте градинар, които иска да притежава първокласна техника за селското си стопанство, това което може да направи е да посети Магазин Сезони и да направи подходящия избор.

 

Видове мотофрези

Предлаганите видове мотофрези варират според големината си, според типа двигател, като предлаганите мотофрези могат да бъдат с електрически двигател или с двигател с вътрешно горене. Обикновено електрическите двигатели се поставят на по-малки мотофрези, а тези с вътрешно горене са по-подходящи за големите машини, които са предназначени за обработка на по-големи. площи. Мотофрезите с по-нисък  клас са с по-малко на брой скорости, и съответно са подходящи за обработка на малки площи земя, като са предназначени за по-леки натоварвания. А тези с по-висок клас имат повече на брой скорости и по-голямо оборудване. За да изберем правилния вид мотофреза е необходимо да решим първо за какво точно ще я използваме и площта на нашата земя.

Тоест, ако вашата цел е да използвате максимално функциите на вашата мотофреза, то добре е да си изберете такава от по-висок клас, с която ще можете да фрезовате, браздите, напоявате, пръскате с препарати за растителна защита, да прибирате и транспортирате реколтата. Ако нямате нужда да използвате много функции за обработка на земята, желателно е да изберете мотофреза от по-нисък клас, с малко скорости и  с по-малко оборудване. Ще направите грешка например ако вашата земна площ е малка, и вие закупите мултифункционална мотофреза. Или ако пък площта ви е голяма и се нуждаете от повече функции на техниката, но сте решили да направите компромис, като изберете мотофреза на по-ниска цена, която всъщност в бъдеще ще се окаже, че не ви върши достатъчно работа. Най-важното в случая е да направите един балансиран избор и  закупената от вас мотофреза да е наистина подходяща за вашата земеделска работа и да ви е от полза. Помислете добре при избора си на мотофреза.

 

Защо да изберем Магазин Сезони?

Съветваме ви да изберете Магазин Сезони, защото там ви се предлага разнообразие от мотофрези и така имате възможността да направите един добър избор на мотофреза. Ако не обичате да правите компромиси с качеството на техниката ви за земеделие, то не се колебайте да изберете от мотофрезите на Магазин Сезони.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *