Искате да залагате онлайн? Ето как да го направите!

Заклети фенове сте на различни спортни събития, следите ги редовно и доста често познавате резултата?

Иска ви се да печелите от познанията си, но не ви се ходи всеки път до букмейкърския пункт, за да залагате?

Ако искате да вдигнете адреналина си и да приложите на теория познанията си залагайки на любимия си спорт, без да излизате от дома си, тогава пробвайте онлайн залозите, които предлагат букмейкърите.

Как да започнете да залагате онлайн?

Ако до сега не сте се пробвали да залагате онлайн, ето какво ще ви е нужно да знаете.

През последните няколко години онлайн залаганията станаха много популярни, тъй като дават възможност на всеки, който иска да заложи на любимото си спортно събитие да го направи от дома или през телефона си.

Букмейкъри като Efbet, Betfair, Sportingbet предлагат на своите клиенти много добре разработени и лесни за навигация сайтове за залози, така че всеки, който иска да залага онлайн да може да го направи дори и ако няма никакъв опит в подобен род игри.

Ето как да започнете.

За да залагате онлайн, първо трябва да си изберете един или няколко букмейкъра, при които да направите своите залози. ( Можете да разгледате ревютата на най – популярните букмейкъри от страниците на Betenemy ).

След като си изберете букмейкър, трябва да си направите регистрация, за да можете да започнете да залагате.

Регистрацията става само за няколко минутки, като за да я направите трябва да влезете през работещ линк за Спортингбет или друг избран от вас букмейкър ( Влизането на страниците на букмейкърите през алтернативен линк се налага, тъй като някой от букитата нямат издаден лиценз за страната ни ).

След регистрацията и след като получите потвърждение, че всичко е наред, вече можете да залагате за любимия си спорт, без никакви притеснения.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *