Газова гладка скара за винаги вкусни резултати

Как да готвим като професионалисти?

Незаменим уред

Всички сме наясно с факта, че скарата за печене е незаменима част от едно домакинство. Безспорно е, че с обикновената домашна печка не се постига същия начин на печене, както със скарата.

Несъмнено, повечето от нас ще признаят, че когато се храним навън, храната е по-сладка. Затова ние търсим удобен уред , с който да приготвяме вкусна храна навън. Най-важното в случая е да изберем подходяща скара за нас.

Нашият най-добър помощник

Независимо дали търсите скара за вашия дом или специализирано заведение, съветваме ви да направите правилния избор и да изберете един качествен и удобен уред, който ще ползвате дълго време. Скарата е един подходящ уред за домакинството, защото лесно се пренася и е подходяща за приготвяне на храна навън. Скарите биват електрически и газови, различават се по повърхността на печене (гладки или оребрени), какъв тип плоча имат и големината им. По мнението на готвачите няма голяма разлика във вкуса на храната, приготвяна с газова или електрическа скара. Счита се, че печенето на скара е по-добрият вариант от печенето на въглища, защото при втория начин мазнините от место попадат върху въглищата при печене и образуват канцерогенни вещества, които се смесват с дима и правят месото вредно. По-добър вариант е  печенето със скара, защото така си спестявате вредния ефект от контакта между въглищата и храната. Съветваме ви да изберете газова гладка скара, каквато Magazin Sezoni предлага. Нейните предимства са в това, че е икономична, нагрява се бързо и се използва изключително лесно. Почиства се лесно, тъй като към нея има и съд за събиране на мазнината. Скарата има незалепваща стоманена гладка плоча с размери 70 см. на 40 см., която ви осигурява едно качествено печене. Също така, тя има Пиезо запалване, два отделни кръга на работа. С нея се работи удобно и безопасно, лесна е за почистване и ви осигурява винаги добро печене.

Изберете най-доброто

Изберете газова гладка скара за качествено печене. С нея ще постигате винаги професионални резултати без да сте професионален готвач. Насладете се на вкусното удоволствие от прясно изпечената храна.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *