Фуражомелка – необходимост за всеки животновъд

Добрия избор за животновъдството

Уред за добрия животновъд

Всеки собственик на животновъдно стопанство знае, че за доброто отглеждане на животните му е нужна добра фуражомелка. Искате машина с добро качество , с която се работи бързо, лесно и ефективно? Желаете да постигнете качествено смилане на вашия фураж. Ние знаем добре от какво се нуждае един животновъд, за да е успешен и ви предлагаме най-доброто решение.

Ако сте уважаващ себе си животновъд, който иска най-добрия фураж за добитъка си, то вие сте попаднали на точното място. Вашите животни се нуждаят от грижи, и  вие знаете много добре, че за да в добро здраве, те трябва да получават качествен фураж. Най-добрият начин за обработка на фураж в едно лично животновъдно стопанство, това е машината за мелене. С нея можете да мелите разнообразие от зърнени и груби фуражи, като например люцерна, сено, стръкове, царевица или различни семена. Дори е подходяща за раздробяване на цели царевични кочани. Ние ви предлагаме да изберете такава фуражомелка от Magazin Sezoni. Фуражомелката е монофазна, електрическата й мощност е 2.5 kw. Приблизителният й добив на час е 180кг., а оборотите й са 3000r/min. Освен това, тя има опция за регулиране на степените на работа. Освен че е мощна, тя е снабдена и с разнообразен комплект от сита, в зависимост от това колко ситно или едро искате да мелите. Количеството на добива зависи от големината на ситото, което сте поставили. Също така, по желание можете да закупите към нея стойка за по-голямо удобство при работа. Машината не е много тежка и ви осигурява удобство при меленето.

Качество и удобство

Фуражомелката е изработена от качествени материали, има здрави ножове, които ви осигуряват перфектна обработка на  фуража. Също има и висока  продължителност на работата

Помощник в селското-стопанство

Вашето животновъдство се нуждае от полезна машина, с която да можете да мелите бързо и ефективно. Изберете такава фуражомелка и се сдобийте с един лесен и удобен за работа уред, с който ще мелите по най-добрия начин.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *