Добрите момичета знаят за безконечните кранчета

И аз като повечето жени все забравях водата да тече или пренавивах кранчетата и постоянно ми правеха забележки за това.

Особено много ми се караха, когато ме видеха как затягам силно кранчетата, защото според близките ми така ги развалям бързо ( уплътненията им се късали ).

Преди да се изнеса, изобщо не се трогвах от тези ( според мен маловажни проблеми ), но когато останах сама се оказа, че близките ми все пак са били прави.

За какво говоря?

Тъй като кранчетата в жилището ми бяха обикновени ( с гумени уплътнения ), когато ги затягах прекалено много, лека – полека уплътнението им се скъса и батерията започна да капе. Първият път, когато ми се случи и се наложи да се справям сама с проблема, не знаех какво да правя. Батерията в кухнята си капеше безспир, колкото и да въртях кранчетата.

Тогава се сетих, че някой ми беше казал, че има и други видове кранчета и реших да потърся малко повече информация.

Оказа се, че има керамични и безконечни кранове, като и двата вида са доста по – добри от тези, които имах.

Проблема, след като открих и другите видове кранчета беше на кой вид да се спра. Керамичните ми изглеждаха супер, но пък за безконечните ми казаха, че мога да си въртя крана колкото си искам, без проблем и няма да се притеснявам, че ще протече.

Ако и на вас ви се наложи да правите подобен избор, а не сте много наясно какво точно да закупите, моят съвет е да се консултирате със специалисти, които могат да ви помогнат при избора.

А пък ако държите на моето мнение, ще ви препоръчам безконечните кранчета от Magazin Sezoni, тъй като на мен ми свършиха идеална работа. От както съм с тях нямам проблеми с отварянето и затварянето на крановете.

Сега се надявам само някой да измисли и начин, с който да не забравям водата да тече, докато върша нещо друго в къщи и всичко ще е наред.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *