Ако се случи „засечка” в леглото

Да стане „засечка” още при първия опит за интимна близост не е никак приятно, тъй като това може да сложи край на връзката.

За съжаление обаче тези ситуации не са рядкост и виновници за тях са притеснението и стресът, които причиняват проблеми с ерекцията. В такива ситуации мъжете страдат, че не са успели да се справят, а дамите – че не са били достатъчно привлекателни, за да ги пожелае мъжа.

Какво може да се направи?

Първото, което трябва да се стори, е да се проведе един спокоен разговор, от който и двамата партньори да разберат, че няма виновни за „засечката”. Не бива в никакъв случай фокусът на разговора да пада върху липсата на ерекция. Дамата трябва да се опита да успокои партньора си и да продължи с любовните ласки, за да му покаже, че за нея това не е проблем, а просто случаен инцидент.

Ако проблемът е бил заради притеснение, много скоро нещата ще се нормализират, без да се налага да се приемат секс стимуланти от Bg Stimulanti или да се посещава лекар. Ако обаче това не стане, тогава задължително трябва да се посети специализиран кабинет.

Понякога проблеми с ерекцията могат да възникнат и по време на самия акт на интимност. Тази ситуация е много по-стряскаща за мъжа и той може да изпадне в паника.

Как може да се излезе ситуацията?

Дамата в никакъв случай не трябва да задава въпроса: „Какво се случи?”, а трябва да продължи любовната игра, за да помогне на партньора си да се успокои. Добре е жената да поеме нещата в свои ръце и да покаже на партньора си, че не се е случило кой знае какво и че могат да го преодолеят заедно.

Ако това се случва често обаче, е добре да се помисли за употребата на секс стимуланти за силна и здрава ерекция или да се посети лекар, който да определи с точност проблема.

Споделете ако Ви допада:
Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on TumblrEmail this to someone

About the Author

Христо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *